Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

Σε συλλαλητήριο ενάντια στους πλειστηριασμούς 1ης κατοικίας, καλούν πολιτικές κινήσεις της περιοχής

Σε διαδήλωση ενάντια στους πλειστηριασμούς καλεί η Τοπική Επιτροπή της Λαϊκής Ενότητας στην περιοχή, καθώς και το Κίνημα Δεν Πληρώνω - Ενιαίο Μέτωπο Ιλίου.
Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:
Το Κίνημα Δεν Πληρώνω-Ενιαίο Μέτωπο, καλεί τα μέλη, τους φίλους του και τον βάναυσα πληττόμενο ελληνικό λαό στο συλλαλητήριο που οργανώνουν συλλογικότητες και η ΑΔΕΔΥ, στην Πέμπτη 19 Νοεμβρίου στις 6:30μμ στο Σύνταγμα, ενάντια στους πλειστηριασμούς.
Η νεοφιλελεύθερη, μνημονιακή συγκυβέρνηση Συριζα-Ανελ, αποφάσισε και διέταξε, σε αγαστή συνεργασία, με τους τραπεζίτες, τους τροικανούς και τα κερδοσκοπικά funds, την ουσιαστική άρση της προστασίας της πρώτης κατοικίας από τις τράπεζες.
Με ένα νομοσχέδιο-έκτρωμα το οποίο προωθείται με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, η συγκυβέρνηση δίνει γη και ύδωρ στους τραπεζίτες και στα διεθνή κοράκια, ρίχνοντας στον κοινωνικό καιάδα τον υπό εξαθλίωση ελληνικό λαό.
Δεν θα το επιτρέψουμε!
ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ – ΓΕΝΝΑΙΑ ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ ΣΤΙΣ ΛΑΙΚΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ – ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ, ΤΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ
ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ – ΕΝΙΑΙΟ ΜΕΤΩΠΟ (Π.Κ Ιλίου)

To κάλεσμα της Λαϊκής Ενότητας Ιλίου:
Η ΛΑΕ στηρίζει και καλεί στην  κινητοποίηση που οργανώνουν την Πέμπτη 19/11 και  ώρα 6:30 στο Σύνταγμα, η ΑΔΕΔΥ και  συλλογικότητες ενάντια στους πλειστηριασμούς.
Με το νομοσχέδιο έκτρωμα που ψηφίζεται αύριο ως κατεπείγον καταργείται κάθε προστασία της πρώτης κατοικίας, απορρυθμίζεται το πλαίσιο προστασίας του Νόμου Κατσέλη και των 100 δόσεων, εισάγονται νέοι φόροι, που πλήττουν ιδίως την ελληνική παραγωγή.